Fiskere kom godt fra start på FoodFestival

Danmarks Fiskeriforening PO har igen i år en stand på FoodFestival, og fiskerne kom flyvende fra start fredag, hvor festivalen åbnede på Tangkrogen i
05 Sep 2015

Danmarks Fiskeriforening PO har igen i år en stand på FoodFestival, og fiskerne kom flyvende fra start fredag, hvor festivalen åbnede på Tangkrogen i Aarhus. Fredag åbnede dørene for publikum klokken 13 og holdt åben indtil klokken 20.

FoodF Thumps up 04092015Fiskerne byder på gratis smagsprøver, og fredag stod menueen på stegte rødspættefileter, og det faldt meget godt i smag hos de besøgende, der især tidligt på dagen flokkedes i teltet.

Fiskerne havde i alt 4.000 halve rødspættefileter med, og da regnestykket blev gjort op ved lukketid, var der blevet serveret mellem 3.300 og 3.500 portioner. Resultatet bliver flottere af, at FoodFestival 2015 var martret af massivt regnvejr fra sidst på eftermiddagen og aftenen igennem - hvilket på helt naturlig vis satte tilstrømningen noget i stå.

FoodFestival 2015 fortsætte i dag lørdag og slutter søndag. Dørene slås op klokken 10 begge dage, og DFPO byder i dag på søkogte rejer, jomfruhummer og fiskesuppe med bjesk.

Flere Nyheder