Fiskeri- og Søfartsmuseet skal have ny direktør

[caption id="attachment_8287" align="alignright" width="141"] Morten Hahn-Pedersen siger farvel til Fiskeri- og Søfartsmuseet efter 27 år i direktørst
15 jan 2015

[caption id="attachment_8287" align="alignright" width="141"]Morten Hahn-Pedersen 2906561703 frilandsafdeling på Fiskeri- og Søfartsmuseet 2006 Morten Hahn-Pedersen siger farvel til Fiskeri- og Søfartsmuseet efter 27 år i direktørstolen[/caption]

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg skal have ny direktør. Museets direktør gennem næsten tre årtier, Morten Hahn-Pedersen, har netop meddelt bestyrelsesformand Knud Jager Andersen, at der senest til sommer skal et nyt navn på døren til direktørkontoret.

-Der er aldrig noget godt tidspunkt at stoppe på, men museet befinder sig lige nu i overgangen mellem to planperioder, og det giver den mulighed for et chefskifte, som jeg nu benytter mig af , siger Morten Hahn-Pedersen, der har stået ved museets ror i 27 år.  Fiskeri- og Søfartsmuseet har med udgangen af 2014 fuldført en planperiode omfattende bl.a. et nyt sælarium og en ny Vadehavspavillon, og museet har netop fået topkarakter i kulturstyrelsens kvalitetsvurdering. Nu tager man fat på en ny planperiode med flere ud- og ombygninger på programmet.

- Det har været spændende at være med til at udvikle projekterne for den kommende periode, men alting har sin tid, og nu er det altså tid for mig at takke af, så yngre og friske kræfter kan tage fat på realiseringen af tankerne, siger direktøren, der dermed føler, at tiden er inde til at kaste sig over nye udfordringer.

Læs mere i Fiskeri Tidende på lørdag den 17. januar 2015

 

 

Flere Nyheder