Fiskeri Tidende er fyldt op i denne uge

Når du lørdag modtager Fiskeri Tidende i din postkasse, vil den fylde lidt mere end vanligt. Vi har nemlig fyldt en masse ekstra materiale sammen med
16 apr 2015

Når du lørdag modtager Fiskeri Tidende i din postkasse, vil den fylde lidt mere end vanligt. Vi har nemlig fyldt en masse ekstra materiale sammen med avisen - det drejer sig dels om den skriftlige årsberetning fra Danmarks Fiskeriforening PO; dels om en TAC / kvote oversigt for 2015.

I forhold til den skriftlige årsberetning, så er det første gang, DFPO sender en skriftlig årsberetning ud, og den bliver altså sendt med ud, så samtlige medlemmer af foreningen er sikre på at få den i hænderne. I avisen er der i øvrigt også en fyldig dækning af den årlige generalforsamling – samt en gengivelse af formandens mundtlige beretning.

I tilgift får du også en TAC / kvote oversigt, der er gældende for 2015. Det er EU-Kommissionen, der hvert år udgiver den og altså også får den sendt med Fiskeri Tidende ud til avisens abonnenter. Her skal det lige pointeres, at oversigten ikke er fuldstændig, da den fx ikke tager højde for kvotebytter og overførsler.

Flere Nyheder