Fiskeri Tidende er klar igen

Fiskeri Tidendes hjemmeside har været ramt af et langvarigt og alvorligt nedbrud, der har betydet, at hjemmesiden ikke er blevet opdateret igennem fle
24 jan 2017

Fiskeri Tidendes hjemmeside har været ramt af et langvarigt og alvorligt nedbrud, der har betydet, at hjemmesiden ikke er blevet opdateret igennem flere dage. Men siden tirsdag eftermiddag har det igen været muligt for redaktionen at opdatere på siden.

Nedbruddet har blandt andet betydet, at artikler og billeder, der har været lagt op på hjemmesiden siden den 23. december 2016, er forsvundet. Der forestår derfor et større arbejde med at få fundet de forsvundne artikler og lagt dem ind på hjemmesiden igen. Det vil formentlig tage et par uger, førend arbejdet er tilendebragt.

I første omgang vil redaktionen forsøge at lægge "nye" friske historier på hjemmesiden, så de seneste nyheder i løbet af i dag, tirsdag, og onsdag vil være tilgængelige for brugerne af hjemmesiden.

Det er endnu ikke 100 procent klart, hvad der har forårsaget nedbruddet på hjemmesiden, men det vil vi selvfølgelig arbejde på at få klarlagt - ikke mindst for at kunne forebygge, at nedbruddet bliver gentaget på et senere tidspunkt.

Flere Nyheder