Fiskeri Tidende fortsætter turen rundt i Danmark

De første to dage i ugen har de fire journalister fra Fiskeri Tidende allerede været vidt omkring i fiskeriets Danmark. Det er blandt andet blevet til
30 nov 2016

De første to dage i ugen har de fire journalister fra Fiskeri Tidende allerede været vidt omkring i fiskeriets Danmark. Det er blandt andet blevet til besøg på Rømø, Thyborøn, Mommark, Læsø, Gilleleje og Marstal på Ærø.

Det har affødt masser af snakke med fiskere og folk fra fiskerierhvervet, og der er både blevet taget masser af billeder og filmet. Og vi fortsætter også med at gøre det de kommende dage.

Allerede i nat har vores reporter været en tur på Limfjorden for at fange det blå guld og senere i dag kommer vi blandt andet omkring Strandby, Bagenkop og Kerteminde - for blot at nævne nogle af dagens destinationer.

Hvis du vil følge med rundt og måske opleve en af dine kollegaer fortælle om sin dagligdag, og hvordan fiskeriet er her og nu, så tag en tur forbi Fiskeri Tidendes side på Facebook. Det er her, vi lægger historier, billeder og film op hele tiden - helt frem til og med fredag i denne uge.

www.facebook.com/fiskeritidende

Flere Nyheder