Fiskeri Tidende har taget hul på sin Danmarkstur

Fiskeri Tidende har i denne uge - uge 48 - rykket sin redaktion ud i fiskerihavnene i Danmark, Det sker for at få taget pulsen på dansk fiskeri netop
28 nov 2016

Fiskeri Tidende har i denne uge - uge 48 - rykket sin redaktion ud i fiskerihavnene i Danmark, Det sker for at få taget pulsen på dansk fiskeri netop nu - fortalt med fiskerne egne ord i deres egne omgivelser. Det hele bliver gengivet her og nu på Facebook og i den kommende uge som et særnummer af Fiskeri Tidende.

Mandagens første etaper bragte blandt andet Fiskeri Tidende til Thyborøn, hvor både Fiskeriskolen og TripleNine fik besøg af en journalist fra fiskernes egen avis. Der var også fiskere i hovedstadsområdet, der blev mødt af en journalist med både pen samt bånd- og videooptager.

Også Clausens Fiskehandel i Aarhus fik besøg fra avisen - som det også skete hos Kalvø Fisk og fiskerne Henrik Bode og Kjeld Lorenzen i Mommark. Og så var en journalist klar på kajen, da HV 35 Cicilie lagde til med sin last af hesterejer i Havneby på Rømø.

Fiskeri Tidende fortsætte sin tur rundt i Danmark de kommende dage, og du kan følge med på Facebook: www.facebook.com/fiskeritidende.

Flere Nyheder