Fiskeri Tidende laver uge-reportage i uge 49

Denne uges udgave af Fiskeri Tidende bliver en ganske særlig avis. Fra mandag til og med fredag i sidste uge var fire journalister fra Fiskeri Tidende
06 dec 2016

Denne uges udgave af Fiskeri Tidende bliver en ganske særlig avis. Fra mandag til og med fredag i sidste uge var fire journalister fra Fiskeri Tidende nemlig undervejs til en lang række fiskerihavne for at snakke med fiskere, og resultatet af den lange rejse rundt i fiskeri-Danmark bliver omsat til artikler, der kommer i avisen i denne uge.

Det blev til mere end 4500 km på landevejen for de fire journalister, og det bragte mange historier på blokken, som journalisterne sidder og skriver på i denne uge. Det skulle gerne blive til et "øjebliksbillede" af fiskeriet, som journalisterne oplevede det på deres rundtur.

Turen rundt i Danmark blev allerede omtalt i den forløbne uge med masser af opslag på Facebook. Opslagene bestod ikke blot af ord og billeder, men i lige så høj grad også af masser af levende billeder. Det har fiskerne - og andre - allerede taget godt imod ved at se og dele de mange opslag.

Vi glæder os allerede til at se avisen blive færdig. Og vi tror, at du også kan. Husk at avisen er på gaden fra lørdag - men at du allerede kan læse i den fra fredag morgen, hvis du abonnerer på den elektroniske version.

Flere Nyheder