Fiskeri Tidende mangler på Sjælland

Der er ingen abonnenter på Sjælland, der har modtaget Fiskeri Tidende uge 18 - altså den udgave af Fiskeri Tidende, der udkom lørdag den 2. maj. Det s
04 maj 2015

Der er ingen abonnenter på Sjælland, der har modtaget Fiskeri Tidende uge 18 - altså den udgave af Fiskeri Tidende, der udkom lørdag den 2. maj. Det skyldes, at distributøren af Fiskeri Tidende glemte at aflevere aviserne på fordelingstedet, så buddene ingen aviser kunne dele ud på Sjælland.

Fiskeri Tidende har nu fået lovning på, at Fiskeri Tidende uge 18 bliver delt ud tirsdag morgen til de abonnenter, der ikke har modtaget avisen i forrige uge.

Fiskeri Tidende beklager, at avisen ikke er kommet ud til tiden. Det er fortsat muligt at få Fiskeri Tidende elektronisk, så man allerede fredag kan læse avisen - og her er distributionen ikke afhængig af buddene, men udelukkende af, om du har en netforbindelse.

Hvis du gerne vil modtage Fiskeri Tidende elektronisk kan du kontakte avisen på ftf@dkfisk.dk. Du kan både modtage avisen fysisk - altså papiravisen - og samtidig have adgang til den elektroniske udgave.

Flere Nyheder