Fiskeri Tidende tager på tur rundt i fiskerihavnene

Hvad sker der i og omkring fiskeriet i uge 48? Fiskeri Tidendes redaktion er i den kommende uge på landevejen fra mandag til fredag, hvor vi lægger ve
25 nov 2016

Hvad sker der i og omkring fiskeriet i uge 48? Fiskeri Tidendes redaktion er i den kommende uge på landevejen fra mandag til fredag, hvor vi lægger vejen forbi en lang række af fiskerihavne i Danmark – både store og små. Om vi når alle havne er ikke helt sikkert, men antallet af havne, vi slår vejen forbi er meget højt.

Målet med turen rundt i fiskerihavnene er at tegne et billede af de mange aktiviteter, der foregår i havnene og rundt om fiskerihavnene. Det vil sige, at vi både vil besøge fiskere, håndværkere, auktioner og mange andre, som har berøring med fiskerierhvervet.

[toggle title="Kontakt os på turen" state="close" ]I er velkomne til at kontakte os:

* René Dandanell, telefon 76109660 – kører i området Sjælland og Bornholm.

* Lars Gammelgaard, telefon 76109662 – kører i området Nordvestjylland fra Thorsminde til Thorup Strand.

* Kim Vejrup, telefon 76109647 – kører i Syd- ogmidtjylland og på Fyn.

* Claus Kirkegaard, telefon 76109666 – kører fra Århus op langs Østkysten og slutter i Hirtshals.[/toggle]

 

Ideen er i den efterfølgende avis, i uge 49, at fortælle de mange historier fra ugen før. Det vil sige, at også nyhedshistorier fra ugens løb vil indgå i dækningen, akkurat som begivenheder og arrangementerne. Det betyder også, at din avis i uge 49 vil se anderledes ud. Den vil nemlig være en kronologisk gennemgang af ugens forløb.

Selvom vi har gode kontakter til mange af Jer på havnene, så er vi også klar til at møde med nye folk. Derfor – har du en historie – du synes er spændende, og som kan være spændende for andre – ligesom den tegner et billede i den samlede mosaik af ”fiskeriet i uge 48”, så kontakt en af os. Du kan nedenfor se, hvem der kører hvor.

[tabs type="horizontal"][tabs_head][tab_title]Følg os hele vejen rundt[/tab_title][/tabs_head][tab]Allerede fra mandag vil vi på Fiskeri Tidendes facebook-side begynde at poste små historier, videoer og billeder fra det, vi møder på vores vej. Ideen er at tegne en mosaik på Facebook af fiskeriet i uge 48.

Følg os på www.facebook.com/fiskeritidende[/tab][/tabs]

 

 

 

 

Flere Nyheder