Fiskeriet er vigtigt for Lemvig Kommune

Borgmester Erik Flyvholm lægger ikke skjul på, at fiskeriet fortsat er ekstremt vigtigt for Lemvig Kommune. Ganske vist fylder også landbruget meget i
31 dec 2015

Borgmester Erik Flyvholm lægger ikke skjul på, at fiskeriet fortsat er ekstremt vigtigt for Lemvig Kommune. Ganske vist fylder også landbruget meget i det kommunale billede, men fiskeriet i Thyborøn udgør en af grundpillerne for kommunen, og her glæder det borgmesteren, at fiskeriet viser fremdrift.

- Vi kan se, at der bliver foretaget store investeringer i moderne fartøjer og på havnen i Thyborøn. Samtidig er det godt, at der er investeret i en flydedok, som kommer i gang i 2016. Den bliver et stort aktiv, siger Erik Flyvholm til den lokale avis i en ”statusopgørelse” for 2015.

Borgmesteren konstaterer, at såvel konsum- som industrifiskeriet har haft et godt år i Thyborøn, ligesom han noterer sig, at der bliver investeret markant i udbygningen af havnen i Thyborøn. Og selv om det ikke nødvendigvis alene er investeringer i fiskeriet, er det også investeringer, der smitter af på fiskeriet.

- Der er etableret en gruppe virksomheder over 30 fra det midt- og vestjyske område der målrettet går efter offshore aktiviteter. Det er et projekt med mange spændende perspektiver, siger Erik Flyvholm til Lokalavisen Lemvig.

Flere Nyheder