Fiskeriet har fået ny adresse i København

  Danmarks Fiskeriforening PO har fortsat sit hovedsæde i Taulov ved Fredericia, men har fået nye kontorer i København. DFPO er nemlig flyttet
31 jul 2017

 

Danmarks Fiskeriforening PO har fortsat sit hovedsæde i Taulov ved Fredericia, men har fået nye kontorer i København. DFPO er nemlig flyttet fra H.C. Andersens Boulevard til kontorer på Axelborg i det indre København. Dermed flytter DFPO ind i det, der altid har været landbrugets højborg.  

Danmarks Fiskeriforening PO har indrettet sig med en række kontorer på 6. sal og kommer dermed også til at dele faciliteter med andre af fiskeriets organisationer, akkurat som det var tilfældet i før, men også med flere af landbrugets organisationer, der bor i samme hus.

Udover DFPO er også Danmarks Pelagiske PO, Danish Seafood Association. Marine Ingridients Denmark og BS-AC´en (Østersø-området) flyttet med ind i det nye ”Fiskeriets Hus” på Axelborg.  

[toggle title="ADRESSE I KØBENHAVN" state="close" ]Danmarks Fiskeriforening PO  Axelborg  Axeltorv 3, 6. sal  1609 København V  Telefonnumrene er fortsat de samme[/toggle]

 

Flere Nyheder