Fiskeriets Hus åbner snart i Bagenkop

Der er blevet arbejdet hårdt i Bagenkop på at få den Fiskeriets Hus klar, og den 1. juli bliver museet officielt åbnet. Det sker, når borgmester Bjarn
20 jun 2015

Der er blevet arbejdet hårdt i Bagenkop på at få den Fiskeriets Hus klar, og den 1. juli bliver museet officielt åbnet. Det sker, når borgmester Bjarne Nielsen holder åbningstale og byder velkommen til det nye museum.

Formand Steffen Rasmussen vil i forbindelse med åbningen af Fiskeriets Hus fortælle om dets tilblivelse, og hvorfor man har valgt at have et museum i Bagenkop om fiskeriet i byen og på Langeland.

Museet er indrettet i det tidligere Bagenkop Smede- og Maskinværksted, der gik konkurs i efteråret 2014. Allerede inden da var foreningen Fiskeriets Hus dannet, og de kunne i midten af december sidste år overtage værkstedet og begynde ombygningen til museum.

[button color="red" size="small" link="http://fiskeritidende.dk/lukket-maskinvaerksted-bagenkop-bliver-til-fiskerimuseum/?preview=true&preview_id=8085&preview_nonce=43b957b171" target="blank" ]Læs mere om Fiskeriets Hus[/button]

Flere Nyheder