Fiskeriforeningen på Bornholm flytter fra Rønne til Åkirkeby

[caption id="attachment_17943" align="alignright" width="138"] Thomas Thomsen, er glad for, at foreningen sparer penge i husleje ved flytningen. Penge
af Line Dalgaard Jensen
23 okt 2018

[caption id="attachment_17943" align="alignright" width="138"] Thomas Thomsen, er glad for, at foreningen sparer penge i husleje ved flytningen. Penge, som skal bruges i arbejdet for fiskeriet.[/caption]

Bornholms og Christiansøs Fiskeriforening forlader domicilet på adressen Øernes Kaj 2 i Rønne for at flytte til Åkirkeby, hvor de har lejet sig ind hos Bornholms Landbrug & Fødevarer på Rønnevej 1 i Aakirkeby.

- Vi har officielt lejet lokaler hos Bornholms Landbrug & Fødevarer fra den 1. oktober, men vi har to måneder til at få ryddet lokalerne i Rønne, siger formand for Bornholms og Christiansøs Fiskeriforening, Thomas Thomsen.

Den lokale fiskeriforening ejer bygningen på Øernes Kaj 2 i Rønne, og det bliver de ved med. Novasol, som i forvejen lejer sig ind på førstesalen i bygningen, lejer hele huset fra og med december i år. Det har været diskuteret i fiskeriforeningens bestyrelse, om de skulle sælge bygningen, men endte med udlejning.

Hos Bornholms Landbrug & Fødevarer har fiskeriforening lejet to lokaler til fiskeriforeningens daglige aktiviteter, lige som man har mulighed for at leje mødelokaler, når det er påkrævet.

Flere Nyheder