Fiskeriskolen byder ny underviser velkommen

[caption id="attachment_14260" align="aligncenter" width="620"] Underviser Jesper Tang Morsø bydes velkommen til Fiskeriskolen af forstander Søren Hyl
02 sep 2016

[caption id="attachment_14260" align="aligncenter" width="620"]Underviser Jesper Tang Morsø bydes velkommen til Fiskeriskolen af forstander Søren Hyllen. Underviser Jesper Tang Morsø bydes velkommen til Fiskeriskolen af forstander Søren Hyllen.[/caption]

Fiskeriskolen i Thyborøn har netop ansat den 53-årige Jesper Tang Morsø som ny underviser. Han har en fortid som fisker i fem år med bundgarn og trawl, hvorefter han tog skippereksamen. Derefter sejlede han i en periode med en rejetrawler fra Skagen, men han havde mod på mere uddannelse og blev uddannet Fiskeriteknolog.

Det førte til jobs indenfor IT-support både i offentlig og privat regi, og han ankommer fra et job som ansat i IT-afdelingen i Skanderborg Kommune.

Jesper er bosiddende i Lystrup ved Århus, og han vil i begyndelsen pendle til Thyborøn, men det er tanken at flytte vest på nærmere mod arbejdspladsen.

Flere Nyheder