Fiskeriskolen øger indsats for at få nye elever

Fiskeriskolen i Thyborøn skruer nu op for charmen for at tiltrække flere unge til både skolen og fiskeriet. Det sker, fordi skolen netop nu oplever en
05 feb 2015

Fiskeriskolen i Thyborøn skruer nu op for charmen for at tiltrække flere unge til både skolen og fiskeriet. Det sker, fordi skolen netop nu oplever en meget større efterspørgsel på elever fra fartøjerne, end der i hvert fald lige nu er unge til.

- Lige nu har alle vores elever en praktikplads, og flere ville gerne have en elev, men vi må sige nej, fordi vi simpelthen ikke har elever nok, fortæller forstander for Fiskeriskolen, Søren Hyllen.

Fiskeriskolen vil derfor kickstarte en række aktiviteter, der skal få flere unge til vælge en uddannelse og forhåbentlig også efterfølgende en karriere som erhvervsfisker. Det sker bl.a. med oprettelsen af en Facebook-side, hvor man vil bringe elevernes egne fortællinger, informere om nye kursusdatoer og om hvor man kan møde undervisningsskibet Athene.

- Derudover arbejder vi på at lave en inspirationsdag for UU-vejledere og Jobcentre, så de kan komme ind på skolen, se faciliteterne og høre om vores uddannelser, siger Søren Hyllen.

Flere Nyheder