Fiskeritopmøde får 700 deltagere

Der er tale om en ganske eksklusiv gruppe af fiskerifolk, der i starten af marts måned samles til den 11. udgave af ”The North Atlantic Seafood Forum”
18 Feb 2016

Der er tale om en ganske eksklusiv gruppe af fiskerifolk, der i starten af marts måned samles til den 11. udgave af ”The North Atlantic Seafood Forum” i Bergen. De kommer for at høre op mod 100 talere på ti seminarer over de tre dage fra 1. marts til 3. marts.

Der er tale om emner som for eksempel udviklingen indenfor hvidfisk-segmentet globalt. Hvordan er forsyning? Hvordan udvikler marked og pris sig? Det er spørgsmål som der forsøges at give svar på i Bergen.

Der er fokus på handel og markederne for fisk, og akkurat som der er et seminar om hvidfisk, så er er også seminarer om pelagisk fiskeri, handel med fisk på forbrugermarkedet, MSC og bæredygtighed, kommunikation, politik og handel, ligesom der selv sagt, når det foregår i Norge også er et seminar om laks.

På førstedagen inviteres unge ledere indenfor fiskeindustrien også til at mødes til ”Young leadership – next generation”. På tredjedagen er der også et netværksmøde med fokus på finansiering. Her deltager 12 virksomheder, der præsenterer sig i løbet af en halv time, og der vil være mulighed for 1-til-1 møder, hvis der er særlige ting, der skal drøftes.

Det forventes, at der kommer 700 deltagere til mødet i Bergen. De repræsenterer 350 virksomheder og kommer fra 35 forskellige lande, så der er rig mulighed for at netværke udover at deltage og lytte til de mange foredrag.

I Danmark er det Gemba Seafood Consult, der repræsenterer North Atlantic Seafood Forum.

 

Læs mere på www.nor-seafood.com.

Flere Nyheder