Fiskerne ønsker ro

[caption id="attachment_10500" align="aligncenter" width="620"] Jan Hansen, formand for Hanstholm Fiskeriforening fastslår, at fiskerne har brug for s
08 sep 2017

[]

I forlængelse af af rigsrevisionens rapport om kvotekoncentration har Socialdemokratiets fiskeriordfører Simon Kollerup  fremsat forslag om at flytte Fiskeristyrelsen til Nordjylland.
Forslaget får delvis opbakning fra den formanden for Hanstholm Fiskeriforening Jan Hansen.
- Vi vil selvfølgelig gerne have, at flere statslige arbejdspladser i vores område, siger den lokale fiskeriformand ifølge Ritzau. Jan Hansen er dog samtidig bange for, at en flytning kan skabe endnu mere turbulens på fiskeriområdet.
- Dem, der arbejder med styrelsen i det daglige, kan godt mærke, at der er totalt opbrud i øjeblikket. Alting bliver administrativt tungt, og mange ting er blevet forandrede. Det har vi ikke brug for mere af lige nu, siger Jan Hansen. De embedsmænd, der foretager den fysiske kontrol på fiskerfartøjerne, bor i forvejen tæt på havnene, understreger han.
- Men det er klart, at hvis der skal ansættes nye folk til styrelsen, så kan de lige så godt blive ansat heroppe som et andet sted, siger Jan Hansen.

Flere Nyheder