Fiskernes forsikring har etableret sig i Thyborøn

[caption id="attachment_16647" align="aligncenter" width="620"] Danske Fiskeres Forsikring har åbnet nyt kontor i Thyborøn med Chris Olesen på kontore
28 nov 2017

[]

Danske Fiskeres Forsikring og Dansk Fartøjsforsikring har etableret et nyt forsikringskontor i Thyborøn. Det sker som led i de to selskabers sammensmeltning til ét selskab, ejet af danske fiskere. En sammensmeltning, der er i fuld gang, og formentlig vil være helt på plads i i 2018

Kontoret i Thyborøn er et led i en større plan for at være tæt på fiskeriet.

- Det er et godt sted at placere et kontor. Det handler om, at vi skal være tæt på fiskerne. Kontoret dækker fra Hanstholm i nord til Hvide Sande i syd, siger Per Wistisen, direktør i Dansk Fartøjsforsikring.

Han peger også på, at Dansk Fartøjsforsikring har fastansatte surveyer´s og dertil et samarbejde med flere survey-firmaer. Det betyder, at der kan reageres hurtigt, når uheldet er ude.

- Det er meget vigtigt, at der er professionelle folk til at håndtere sagen, siger Sejer Christensen, direktør i Danske Fiskeres Forsikring.

Lokal mand

[]

Det lokale kontor i Thyborøn er bemandet to dage om ugen. Torsdag og fredag er der formelle åbningstider, hvor forsikringsagent Chris Olesen står klar. Han er en kendt skikkelse i Thyborøn, hvor han i sin tid blev uddannet i Sparekassen SDS. Siden da specialiserede han sig i Nordea i forsikring.

I dag er han i et forsikringsagentur i Lemvig, der tegner forsikring for Købstædernes Forsikring på privat- og erhvervsdelen. Men det er som agent, og derfor er det muligt at have en samarbejdsaftale med andre.

- Jeg havde en aftale med Dansk Fartøjsforsikring i forvejen, og blev spurgt om jeg ville lave noget mere for fiskernes forsikring, siger Chris Olesen, der glæder sig til at være med til at bygge selskabet op.

I dag har selskabet gennem Danske Fiskeres Forsikring mange kunder indenfor arbejdsskade, men med sammenlægningen er paletten af forsikringer udvidet.

- Så vi vil gerne udvide det kundeforhold til også at omfatte fiskefartøjer, siger Per Wistisen.

Synlighed

For Danske Fiskeres Forsikring var Vestkysten en plet på landkortet, hvor der manglede et kontor.

- Det giver god mening for os at have synlighed på Vestkysten. For det har vi jo ikke, siger Per Wistisen.

Synligheden har været på plads mange andre steder i landet på øerne, Sjælland, Bornhom og andre steder, hvor Danske Fiskeres Forsikring harxx knyttet vurderingsmænd til sig. Dansk Fartøjsforsikring har været godt dækket ind i det nordjyske med kontor i Nørresundby og tidligere afdelingskontor i Hirtshals.

- Så vi har mange kunder i Nordjylland, og det vil være naturligt at vi i forbindelse med fusionen åbner et lokalkontor på Vestkysten, siger Per Wistisen.

[box type="shadow" ]Ekspertise er samlet

Danske Fiskeres Forsikring G/S har en stor viden og ekspertise indenfor arbejdsskade- og ulykkesforsikring, og Dansk Fartøjsforsikring A/S har en stor viden og erfaring med søkasko- og ansvarsforsikring af fiskefartøjer. Det fortsættende selskab får dermed den samlede viden og erfaring fra de to selskaber. Der er kontorer i København, Nørresundby og Thyborøn. Det nye selskab får efter sammenlægningen en meget høj egenkapital og dermed en høj solvens. Det er forsikringstagerne i Danske Fiskeres Forsikring, der er ejer selskabet i form af et gensidigt ejet selskab. Det er dermed fiskernes eget selskab, slår selskabet sig op på. [/box]

Nye markeder

Når det sammenlagte forsikringsselskab er helt på plads, så vil der også være grundlag for at tilbyde arbejdsskadeforsikringer til nye kundegrupper.

- Vi har oparbejdet en ekspertise gennem årene, og har en stor tilknytning til fiskerierhvervet, siger Per Wistisen.

Derfor kunne nye kundegruppe for eksempel være fiskeindustrien, håndværks- og servicevirksomheder i branchen.

Flere Nyheder