FiskSikkert er lukket ned

Nu er det ikke længere muligt at benytte sig af meldesystemet FiskSikkert. NaturErhvervstyrelsen har lukket ned for brugen af systemet, så fiskerne i
04 aug 2016

Nu er det ikke længere muligt at benytte sig af meldesystemet FiskSikkert. NaturErhvervstyrelsen har lukket ned for brugen af systemet, så fiskerne i stedet skal benytte sig af meldinger.naturerhverv.dk, hvor man skal tilgå systemet via en internetbrowser.

FiskSikkert har fungeret som en såkaldt app – eller applikation – men det nye system kræver altså, at man bruger en browser. Man kan dog fortsat tilgå systemet via fx en smartphone, men i stedet for en app, skal man altså ind via sin browser.

”Meldesystemet kan fremover startes fra enhver internetside ved i emnelinjen at skrive: meldinger.naturerhverv.dk, ” skriver NaturErhvervstyrelsen i en meddelelse om lukningen af FiskSikkert.

Det bliver i øvrigt påpeget fra NaturErhvervstyrelsen, at ”fartøjer, der fører elektronisk logbog, skal være opmærksomme på, at meldinger fortsat skal afgives ved brug af den elektroniske logbog”.

Flere Nyheder