Flere fisk skaber travlhed hos SkawInspection

[caption id="attachment_14545" align="aligncenter" width="620"] Cato B. Christensen, ejer af SkawInspection og Martin B. Pedersen, inspektør ved SkawI
27 sep 2016

[]

Udvidelsen af Skagen Havn har givet flere opgaver til flere af de virksomheder, der er etableret på Skagen Havn. Således har virksomheden SkawInspection oplevet flere opgaver på havnen.
SkawInspection udfører blandt andet vejning af fisk, som både kan være en akkrediteret ydelse pålagt af myndighederne eller en uvildig vejning, som virksomhederne bruger til at underbygge deres egen kvalitetssikring. Også her mærker SkawInspection en øget aktivitet efter havneudvidelsen.
- Vi kan godt mærke, at der kommer flere fisk til Skagen, fordi det også giver mere arbejde til os. Som servicefag er vi afhængige af havnens succes på dens andre forretningsområder. Når der kommer nye brancher ind som olie og nye fiskerivirksomheder, så betyder det noget for os. Vi er derfor rigtig glade for Skagen Havns arbejde, og vi ser selvfølgelig med stor interesse på en etape 3 af havneudvidelsen, siger Cato B. Christensen.

De ekstra opgaver betyder, at SkawInspection har ansat to nye fuldtidsinspektører og to på timebasis, så der nu er ni inspektører. Samtidig er virksomheden ved at udvide deres kontorfaciliteter.

Udover fiskeriet er det nye bunkersanlæg også med til at skabe øget aktivitet for virksomheden.

- Der vejes, måles og udtages prøver i stor stil hos SkawInspection, lyder det fra Cato B. Christensen
Skagen Havn har i de senere år lagt stor vægt på at skabe nye havneområder og dermed tiltrække nye aktiviteter ved siden af fiskeriet. Derfor er den nye havn, blandt andet med olieanlæg og krydstogtskaj, også med til at øge antallet af forretningsområder. Og det sker med tanke for, at der er en synergi til servicefagene på havnen.

Willy B. Hansen, adm. direktør for Skagen Havn er derfor glad for de afledte effekter, som de nye aktiviteter giver hos virksomheder som SkawInspection:
- Når det går godt på vores forretningsområder inden for fiskeri & forarbejdning, gods & bunkring samt krydstogt, så er der en stor synergi med de maritime serviceerhverv. Som havn ønsker vi proaktivt at investere i projekter, som kan styrke forretningen hos havnens brugere. Vi er derfor i fuld gang med at skabe platformen til en etape 3 af havneudvidelsen, som særligt har fokus på at styrke fiskeriet og de afledte erhverv, siger Willy B. Hansen.

Flere Nyheder