Flere laks skal transporteres med Blue Water

  Transportfirmaet Blue Water Hirtshals har i begyndelsen af december indgået en transport- og logistikaftale med en af Norges førende lakseek
31 jan 2016

 

Smyril Blue Water HanstholmTransportfirmaet Blue Water Hirtshals har i begyndelsen af december indgået en transport- og logistikaftale med en af Norges førende lakseeksportører Sekkingstad.

Aftalen betyder, at Blue Water transporterer Sekkingstads produktion af fersk, iset laks og ørreder fra deres pakkeri i Bergen og fra eksterne pakkerier rundt omkring i Norge. Sekkingstad har et årligt salg på cirka 50.000 ton. Fiskene bliver enten kørt direkte til kunderne i Europa og Norge eller til Blue Waters køleterminal i Padborg. Her kan fiskene sorteres og sendes videre ud i Europa.

"Norsk eksport af fersk og frossen fisk er et stort og voksende marked, som vi fortsat vil være en del af. Derfor er vores erfarne chauffører og disponenter til rådighed 24/7 hele året." siger Leon K. Andersen, som er leder for Norgesafdelingen hos Blue Water Hirtshals.

Fra Padborg tilbyder Blue Water daglige afgange til Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og ugentlige afgange til øvrige markeder i Europa.

 

Flere Nyheder