Fusion skaber ny stor vestjysk el-virksomhed

En fusion mellem to el-virksomheder i Thyborøn og Hvide Sande skaber nu en stor ny aktør på området for maritim elektronik og el. Det er TSR Elect
03 dec 2018

En fusion mellem to el-virksomheder i Thyborøn og Hvide Sande skaber nu en stor ny aktør på området for maritim elektronik og el. Det er TSR Electronic A/S i Thyborøn og Vest-El Hvide Sande A/S, der går sammen og får lokaler i både Thyborøn og Hvide Sande.

Fusionen er planlagt til at ske den 1. janaur 2019, og det fortsættende selskabs navn bliver Vest EL A/S.

Dermed skabes en virksomhed med 45 ansatte og aktiviteter i de to fiskerihavne, Hvide Sande og Thyborøn. Fusionen sker for at kunne følge med den udvikling, der er i de to havne.

- Begge virksomheder arbejder på områder med meget høj vækst. Begge havne stormer frem, og vi oplever stor efterspørgsel generelt i hele det vestjyske område. For at kunne servicere kunderne bedst muligt og nå nye vækstmål, er det helt naturligt at fusionere de to virksomheder, siger direktør Jacob Fjord-Frandsen fra Vest-EL Hvide Sande

A/S, der fortsætter som direktør sammen med Kasper Obel Byskov, der hidtil har været direktør for TSR Electronic.

Nærheden og kontakten til de lokale kunder vil stadig være i højsædet.

- Vi fortsætter som hidtil med den helt tætte lokale kontakt og dialog med vores kunder. Vi har ordrer helt ind i 2020 og kan nu trække på endnu flere kompetencer og dygtige folk i vores daglige arbejde, siger direktør Kasper Obel Byskov fra TSR Electronic i Thyborøn.

Kasper Byskov indtræder i ejerkredsen bag virksomheden, der udover Kacob Fjord-Frandsen også har Ole Enevoldsen, Jesper Spørring og Steen Christensen som medejere.

Til lands

Udover det maritime område arbejder virksomheden også på land. Her spænder arbejdsopgaverne vidt omkring med store it-styrede installationer til erhvervslivet. Samtidig opsættes der styresystemer, alarmsystemer, varmepumper, og meget mere for butikker, landbrug, boligforeninger, private hjem, fritidshuse og eget tavle værksted.

[box type="shadow" ]De to selskaber bag fusionen

TSR Electronic i Thyborøn har igennem 40 år specialiseret sig i at sikre udvikling og servicering af en kundekreds inden for maritim elektronik, it-netværk og landbaseret kommunikation. TSR Electronic beskæftiger sig med salg, installation og servicering af maritim elektronik inden for navigations-, kommunikations- og fiskesøgningsudstyr foruden elektronik og netværksløsninger.

Vest-EL Hvide Sande A/S har gennem generationer – og med base i Hvide Sande – serviceret private kunder og erhvervslivet med kompetente løsninger indenfor alle genrer af el arbejde. Virksomheden spænder vidt, og har medarbejdere, som monterer store it-styrede installationer til erhvervslivet, skibselektro, med videre. Samtidig med at der også opsættes styresystemer, alarmsystemer, varmepumper, og meget mere for butikker, landbrug, boligforeninger, private hjem, fritidshuse og eget tavle værksted. [/box]

 

 

 

Flere Nyheder