Fyringer er på vej i Norge

Der er en større omlægning af den administrative struktur på vej i Fiskeridirektoratet i Norge, og det indebærer blandt andet fyring af en del ansatte
10 mar 2015

Der er en større omlægning af den administrative struktur på vej i Fiskeridirektoratet i Norge, og det indebærer blandt andet fyring af en del ansatte. Mindst 20 årsværk vil således bliver fjernet, hvis et forslag til strukturændringer fra direktøren i Fiskeridirektoratet bliver vedtaget politisk.

De administrative stillinger vil blive sparet, fordi man vil ændre på den regionale opdeling, så man fra myndighedernes side fjerner en del af de kontorer, der er langs kysterne i dag. Ifølge forslaget vil man i fremtiden kun have kontorer i 19 byer mod 28 i dag.

- Det er vigtigt at understrege, at vi vil være stærkt til stede på 19 steder langs kysten. I regionsstrukturen bliver der lagt vægt på stærke fagmiljøer, nærhed til de vigtigste fiskerier og havopdræt og ligelig behandling af erhvervets aktører, siger direktøren i Fiskeridirektoratet, Liv Holmefjord, i en pressemeddelelse.

Flere Nyheder