Generalforsamling byder på debatmøde

  Danmarks Fiskeriforening afholder sin årlige ordinære generalforsamling fredag den 19. maj, men i år bliver der i forlængelse af generalfors
16 maj 2017

 

Danmarks Fiskeriforening afholder sin årlige ordinære generalforsamling fredag den 19. maj, men i år bliver der i forlængelse af generalforsamlingen arrangeret et debatmøde, hvor aktuelle fiskeripolitiske emner vil blive taget op til diskussion.

Formandens beretning danner normalt udgangspunkt for en livlig fiskeripolitisk debat på generalforsamlingerne, og det vil den formentlig også gøre i år. Men generalforsamlingen, der begynder kl. 13.00, vil ikke have deltagelse af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Ministeren kan først senere være til stede, og derfor har Danmarks Fiskeriforening besluttet at bede ministeren om at være med til en debat, hvor også formanden for Danmarks Fiskeriforening, Svend-Erik Andersen, vil deltage.

- Vi mener, at der er grund til at give mulighed for at debattere med ministeren for deltagerne på generalforsamlingen, og derfor laver vi et debatmøde, når generalforsamlingen er ovre, og når ministeren har mulighed for at være her, siger administrerende direktør i DFPO, Niels Wichmann.

Debatmødet er åbent for alle på generalforsamlingen, og det vil blive indledt med oplæg fra såvel Esben Lunde Larsen som Svend-Erik Andersen, inden ordet bliver givet frit til debat med deltagerne. Debatmødet er berammet til at begynde klokken 16.30, så der forinden er tid nok til at komme igennem de formelle punkter i selve generalforsamlingen.

- Emnet for debatmødet er ret bredt, fordi det lægger op til debat af fiskeripolitiske emner, og det gælder både emner af national såvel som international karakter, forklarer Niels Wichmann.

Generalforsamlingen bliver i år afholdt på Hotel Vejlefjord, hvor der indledes med frokost fra kl. 12.00, inden selve generalforsamlingen begynder kl. 13.00. Debatmødet er sat til at begynde kl. 16.30.

Flere Nyheder