Generalforsamling med stor opbakning

Der var mange mennesker at byde velkommen til, da formanden for Centralforeningen for Limfjorden, Bo Husted Kjeldgaard fredag gik på talerstolen for a
af Line Dalgaard Jensen
03 feb 2018

Der var mange mennesker at byde velkommen til, da formanden for Centralforeningen for Limfjorden, Bo Husted Kjeldgaard fredag gik på talerstolen for at aflægge sin beretning. Det var nemlig ikke kun Limfjordsfiskerne, der var mødt op.

[]

- Det er dejligt, at der er mødt så mange op til vores generalforsamling - både politikere, vores egen organisation, Danmarks Fiskeriforening PO, Fiskeripolitisk kontor, Fiskeristyrelsen og DTU Aqua, lød det fra formanden, inden han gik videre med sin beretning.

Her nævnte han indledningsvis, at der var stor interesse for Limfjorden med flere aktiviteter, der skal være plads til, hvilket giver udfordringer i forhold til arbejdet med høringssvar.

- Jeg vil gerne takke for det forgangne år, hvor vi blandt andet har fået god assistance fra Danmarks Fiskeriforening PO samt haft et godt samarbejde med Fiskeripolitisk Kontor og Fiskeristyrelsen, fortalte Bo Husted Kjeldgaard.

 

 

 

 

 

 

 

Flere Nyheder