Granly har afsluttet flere handler på messen

[caption id="attachment_11112" align="alignright" width="302"] Salgschef Jesper Nielsen fra Granly Diesel har på messen solgt flere motorer fra Cummin
09 okt 2015

[caption id="attachment_11112" align="alignright" width="302"]Salgschef Jesper Nielsen fra Granly Diesel har på messen solgt flere motorer fra Cummins. Salgschef Jesper Nielsen fra Granly Diesel har på messen solgt flere motorer fra Cummins.[/caption]

- Det er gået rigtig godt de første to dage. Der har været en god stemning, og det er tydeligt at fiskerne har fået humøret tilbage og nu har købekraft.  Vi havde en god fornemmelse inden messen, og den har holdt stik. Vi har allerede solgt godt på messen, og jeg tror, at nogle har ventet på messen for at købe, fortæller salgschef Jesper Nielsen fra Granly Diesel. Det er både fremdrivningsmotorer og generatormotorer, som Granly Diesel har solgt de to første messedage.

- Vi har solgt en KTA 38-M Cummins med 1.000 hestekræfter ved 1.800 omdrejninger.  Den skal være hovedmotor i et fiskefartøj, siger Jesper Nielsen, der også har solgt to generatormotorer til fiskefartøjer og en fremdrivningsmotor.

- Vi har også solgt en QSK 19-M Cummins med 750 hestekræfter.  Det er også til et fiskefartøj, hvor den skal være fremdrivningsmotor, siger Jesper Nielsen, der også har haft besøg af en række interesserede kunder.

- Nogle af vore forhandlere udstiller også på messen, og de kommer forbi med deres kunder, så de kan se motorerne og få flere detaljer at vide, slutter Jesper Nielsen.

Flere Nyheder