GUDP åbner for ny ansøgningsrunde

NaturErhvervstyrelsen har netop meldt ud, at der er åbnet for den første ansøgningsrunde af midler til GUDP-projekter i 2016. Den samlede pulje er på
06 jan 2016

NaturErhvervstyrelsen har netop meldt ud, at der er åbnet for den første ansøgningsrunde af midler til GUDP-projekter i 2016. Den samlede pulje er på 100 millioner kroner, og der er ansøgningsfrist for projekter onsdag den 16. marts.

Kravene til GUDP-projekter kan man læse mere om på GUDP’s hjemmeside (klik her), men kort fortalt skal projekterne ”både skabe vækst, arbejdspladser og nytænkning i erhvervet, samtidig med at de bidrager til at løse nogle af de klima og miljøudfordringer, der er”.

Læs også: GUDP uddeler støtte til sortmundet kutling

GUDP oplyser i øvrigt, at man kan sparre med sekretariatet for at finde ud af, om det projekt, man har i tankerne, kan opfylde de grundlæggende krav. Det kan ske ved at indsende en kort projektbeskrivelse, hvorefter man vil få en tilbagemelding fra sekretariatet.

Der bliver også afviklet et informationsmøde om den seneste ansøgningsrunde. Det sker onsdag den 1. marts i København. Tilmelding og yderligere information kan ske på GUDP’s hjemmeside efter den 1. februar.

 

Flere Nyheder