Hanstholm Elektronik solgt til TS Tech i Esbjerg

[caption id="attachment_18229" align="aligncenter" width="555"] Hanstholm Elektronik har blandt andet leveret el-tavle til nybygningen HG 62 Beinur, d
15 aug 2018

[caption id="attachment_18229" align="aligncenter" width="555"] Hanstholm Elektronik har blandt andet leveret el-tavle til nybygningen HG 62 Beinur, der blev leveret fra Skagen. Foto: René Dandanell.[/caption]

I løbet af sommeren skiftede Hanstholm Elektronik ejere. Det er den Esbjerg-baserede virksomhed TS Tech, der har opkøbt Hanstholm Elektronik. Dermed er kursen sat for TS Tech, der med overtagelsen fordobler antallet af medarbejdere til cirka 80. Dermed bliver TS Tech en af landet største udbydere af el- og elektronikservice inden for vindenergi, industri, marine og offshore.

– Med opkøbet af Hanstholm Elektronik sigter vi efter at blive den førende partner for rederierne i Danmark. Vi ser stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, og vi glæder os til at komme i gang med at levere optimale produkter og serviceydelser til vore kunder. Vi vil i fremtiden have et ekstra fokus på udviklingen af marinedelen, siger adm. direktør i TS Tech Thomas V. West, der også varetager den overordnede ledelse i den nye organisation.

[caption id="attachment_18230" align="aligncenter" width="620"] Hanstholm Elektronik er allerede etableret i Esbjerg, hvor de har været på havnen i flere år. Arkivfoto: René Dandanell.[/caption]

TS Tech blev etableret i 2009, og har siden specialiseret sig som el-installatør marine, vind offshore og energisektoren. Med overtagelsen af Hanstholm Elektronik får TS Tech ikke alene adgang til Hanstholm, men der følger også afdelinger i Thyborøn, Rømø, Skagen, Esbjerg og på Lindø Industripark på Fyn med i købet.

Passer sammen

Det er to virksomheder med samme værdisæt, som nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed, fortælles det i en pressemeddelelse. I en branche, hvor der er plads til meget få fejl, og hvor høj faglighed er essentiel, er det vigtigt at være på bølgelængde, når man skal arbejde sammen, lyder det.

–Hanstholm Elektronik har i mange år haft et godt og solidt navn i branchen, og vi ser virksomheden som en unik mulighed for at konsolidere os slagkraftigt i markedet, siger Thomas V. West.

Dynamisk marked

TS Tech virker i et meget dynamisk marked, hvor der er store udsving inden for de forskellige sektorer. Det kræver, at man som virksomhed har brede skuldre og ikke mindst en bred vifte af kompetencer.

– Det går op og ned inden for de forskellige områder, men samlet set er vi en branche i betydelig udvikling. For at kunne gribe mulighederne er det vigtigt at stå så fagligt bredt funderet som muligt. Med købet af Hanstholm Elektronik står vi meget stærkt i markedet og kan løfte alle udfordringer, siger Thomas Sandholdt, der stiftede TS Tech i 2009.

Siden 2016 har TS Tech A/S været 70 procent ejet af ingeniørvirksomheden Eltronic i Hedensted, mens Thomas Sandholdt og Thomas V. West ejer henholdsvis 20 og 10 procent af virksomheden.

[caption id="attachment_18231" align="aligncenter" width="620"] Hanstholm Elektronik var en af de første lejere på det nye havneareal i Thyborøn. Arkivfoto: René Dandanell.[/caption]

 

Flere Nyheder