Hanstholm-fiskere tager igen til Thisted

Hvis man den 8. august i år opholder sig i Thisted, kan man igen se fiskerfartøjer fra Hanstholm, der ligger til kaj i byens havn. Fiskerne fra Hansth
02 Jul 2015

Hvis man den 8. august i år opholder sig i Thisted, kan man igen se fiskerfartøjer fra Hanstholm, der ligger til kaj i byens havn. Fiskerne fra Hanstholm tager nemlig endnu en tørn for at promovere fisk og fiskeri i ”kommune-hovedstaden”.

- Vi tror på, det er god reklame, når vi viser os frem, så det handler i høj grad om imagepleje, men også om at fortælle, hvad vi arbejder med -og hvad fiskeriet kan levere til forbrugerne, siger formanden for Hanstholm Fiskeriforening, Jan Hansen, til Thisted Dagblad.

Der vil være mange forskellige typer af fiskeri repræsenteret i havnen i Thisted lørdag den 8. august. Og publikum er mere end velkomne om bord – både til en snak om fiskeri og til bare at se, hvordan et moderne fiskefartøj egentlig ser ud og fungerer.

- De er vores ambassadører, ligesom vi får hjælp fra en række seniorer fra erhvervet, som kender fiskeriet og har deres gang på havnen og kan svare på publikums spørgsmål, forklarer Jan Hansen.

 

Flere Nyheder