Hanstholm Havn indbyder til borgermøde

[caption id="attachment_12543" align="aligncenter" width="620"] Fiskeriet er fortssat kerneforretningen for Hanstholm Havn.[/caption] Hanstholm Hav
30 jan 2016

[caption id="attachment_12543" align="aligncenter" width="620"]Fiskeriet er fortssat kerneforretningen for Hanstholm Havn. Fiskeriet er fortssat kerneforretningen for Hanstholm Havn.[/caption]

Hanstholm Havn indkalder nu til e borgermøde, hvor Hanstholm-boere og andre med interesse for havnens udvikling kan deltage. Mødet finder sted mandag aften kl.19.00 på Hotel Montra i Hanstholm.

Havnen lægger i forbindelse med mødet op til både et historisk tilbageblik, en status på "Hvor står vi i dag?, afsluttende med et spørgsmål om: Hvad gør vi nu?

Overfor avisen Nordjyske fortæller konstitueret havnedirektør Torben Juul-Olsen, at der lægges op til en plan for fremtiden for havnen, "der kan holde vand".

"Vi vil komme med en plan for perioden 2016 til 2020, og den plan vil omfatte en opdateret udmelding på status for havnen", siger han således til Nordjyske.

Samtidig fortæller han, at havnen i 2016 planlægger investeringer for 24 mio. kr. Investeringerne skal udvikle havnens kerneområder, fiskeri og fiskerirelaterede virksomheder

Hanstholm Havn har også netop afsluttet arbejdet på nye velfærdsfaciliteter ved hal 3. Området vil kunne bruges af fartøjernes besætning og chauffører, der er afhenter gods på havnen, til hvileområde, for eksempel i forbindelse med besætningsskifte.

Hanstholm havn er nu også klar til at slå det ledige job som havnedirektør op igen efter at Henrik Carstensens skiftede til Grenå Havn. Ansøgningsfristen er således den 7. februar, og der er også et ledigt job som forretningsudvikler for Hanstholm Havn.

Flere Nyheder