Hanstholm Havn skal have ny direktør

Direktøren for Hanstholm Havn, Henrik Carstensen, fratræder øjeblikkeligt sin stilling for i stedet at tiltræde som adm. direktør for Grenå Havn A/S.
23 okt 2015

Direktøren for Hanstholm Havn, Henrik Carstensen, fratræder øjeblikkeligt sin stilling for i stedet at tiltræde som adm. direktør for Grenå Havn A/S. Fratrædelsen får ingen betydning for hverken driften af havnen eller arbejdet med de aktuelle udviklingsplaner, lyder det fra havnen.

Henrik Carstensen fik dermed kun en ganske kort periode på havnen i Hanstholm. Han tiltrådte i marts 2015 som direktør, hvor han fik opgaven med at eksekvere en ambitiøs vækstplan for at vende flere års negativ udvikling i den nordvestjyske havn.

Det arbejde fortsætter ifølge bestyrelsesformanden for Hanstholm Havn, Martin Vestergaard, ufortrødent.

- Driften og økonomien i den eksisterende havn udvikler sig godt, og vi kan se frem til at afslutte et særdeles tilfredsstillende år. Henrik Carstensens fratrædelse får ingen betydning for den forventning. Derfor fastholder vi naturligvis også planerne om tocifrede millioninvesteringer i den eksisterende havn allerede i 2016 - både for at øge landingerne af fisk og styrke serviceindustrien, siger Martin Vestergaard.

Foruden driften af den eksisterende havn fortsætter arbejdet med at udarbejde en businessplan for finansieringen af den fremtidige udvidelse af Hanstholm Havn planmæssigt.

Erfaren afløser fundet i egne kredse

Indtil der er fundet en afløser for direktøren vil Torben Juul-Olsen være konstitueret direktør. Han tiltræder mandag, og han har erfaring fra en tidligere periode som direktør for havnen. Han var nemlig direktør frem til marts 2015, hvor han i perioden forud havde overtaget posten fra den daværende direktør, der blev afskediget.

Den hurtige overtagelse af direktørposten glæder bestyrelsesformand, Martin Vestergaard.

- Med Torben tilbage på holdet sikrer vi kontinuiteten i den vigtige udvikling af forretningen i den eksisterende havn. Nu skal vi på jagt efter en ny direktør, og den proces kan tage tid, for vi skal sikre den helt rette profil, der kan eksekvere den ambitiøse forretningsplan, siger han.

Torben Juul-Olsen har udover perioden som konstitueret direktør for Hanstholm Havn også haft en lang periode som teknisk direktør i Thisted Kommune.

 

 

 

Flere Nyheder