Har du taget årets bedste foto på havet af fiskeri?

... så skynd dig at sende det til Fiskeri Tidende. Vi er på jagt efter "Årets foto 2018", som bliver kåret  i forbindelse med Fiskerikonferencen d. 23
af Line Dalgaard Jensen
06 nov 2018

... så skynd dig at sende det til Fiskeri Tidende. Vi er på jagt efter "Årets foto 2018", som bliver kåret  i forbindelse med Fiskerikonferencen d. 23 november.

Sidste frist for indsendelse af fotos er 9. november 2018 

Billedet kan forestille af alt fra en flot fangst til en smuk solnedgang. Hver eneste dag året rundt er der danske erhvervsfiskere på havet for at levere frisk fisk til danske og europæiske forbrugere. Men kun få har adgang til at se, hvad der sker på havet. Der er mange både smukke og levende situationer, når fisken hives op af vandet, den pakkes i lasten eller når lyset står i den rette vinkel.

Så er du en dygtig fotograf, der tager billeder til søs, eller er du blot én, der har ramt et rigtig godt foto på din mobiltelefon, så kan du deltage i konkurrencen. Der er nedsat en jury til at vurdere billederne ud fra kvalitet, indhold og fortællingen i billedet, og er uddeles en præmie.

Billederne skal sendes digitalt til

  • Mobil: 24416930
  • Mail:

Vilkår for konkurrencen
Ved deltagelse giver du Fiskeri Tidende og Danmarks Fiskeriforening ret til at bruge de fremsendte billeder på følgende måder:

  1. Præsentation i forbindelse med konkurrencen, herunder evt. udstilling
  2. Offentliggørelse på trykte og digitale medier tilhørende organisationen
  3. Hvis der optræder personer, der er genkendelige, er det en forudsætning, at der er givet specifik tilladelse til deltagelse.
  4. Du skal selv have taget billedet, og dit navn offentliggøres i forbindelse med foto.
  5. Der ydes ikke honorar for brug af billedet.
  6. Medarbejdere ansat i Danmarks Fiskeriforening kan ikke deltage

Flere Nyheder