Havnedirektør fylder rundt i Hirtshals

Siden 2004 har Jens Kirketerp Jensen besat stillingen som administrerende direktør for Hirtshals Havn. Det var en stilling han avancerede til efter i
23 Jun 2015

Siden 2004 har Jens Kirketerp Jensen besat stillingen som administrerende direktør for Hirtshals Havn. Det var en stilling han avancerede til efter i en årrække forinden at have beklædt stillingen som økonomichef for havnen.

De efterhånden mange år i tjeneste for havnen i Hirtshals vil der formentlig blive talt en del om, når Jens Kirketerp Jensen den 25. juni fylder 50 år. Det bliver nemlig markeret med en reception på Montra Skaga Hotel i Hirtshals, hvor bestyrelsen for havnen er vært.

Ifølge bestyrelsesformand Anker Laden-Andersen er det en direktør, der har fokus på at nå de målsætninger, der bliver sat for havnen. Han har således øje for den kommercielle forretning og den strategiske rolle, som havnen skal have.

- Hirtshals Havn skal vinde i den stadig stærkere konkurrence mellem de danske havne, og det skal ske på et fair, strategisk og forretningsbaseret fundament, hvor vi kan skabe noget for vores samfund uden at grundlaget bliver trukket væk ved at staten eller EU blander sig. Det er mantraet fra Hirtshals Havns administrerende direktør, der runder 50 år den 25. juni i år, lyder det blandt andet fra Anker Laden-Andersen.

Jens Kirketerp Jensen er uddannet civilingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i 1990, og har efterfølgende suppleret med HD’er med specialer i henholdsvis strategi i 1999 og økonomistyring i 2001. Inden han kom til Hirtshals Havn i 2001 var han blandt andet ansat ved Statshavnsadministrationen i Frederikshavn.

Flere Nyheder