Helga opfører sig pænt i Hirtshals

[caption id="attachment_11889" align="alignright" width="268"] Her er det Bodil, der kom forbi. I dag har Nordjylland besøg af Helga[/caption] Stor
04 Dec 2015

[caption id="attachment_11889" align="alignright" width="268"]storm Her er det Bodil, der kom forbi. I dag har Nordjylland besøg af Helga[/caption]

Stormen Helga raser over Vendsyssel, hvor stormen lige nu kulminerer. Hirtshals er med middelvinde på 27 m/s (storm) og vindstød op til 34,5 m/s (orkan) det sted, hvor det blæser mest lige nu. Et hurtigt kig på forskellige nyhedsmedier kan godt give det indtryk, at Hirtshals er ved at blive splittet ad i stormen, men i hvertfald på havnen er det er ikke helt tilfældet. Helga opfører sig indtil nu pænt uden at trække et spor af ødelæggelser efter sig.
- Der er lige nu ikke fare for hverken mus eller mænd. Der er godt nok fuld storm, og vandet stmen vi har set det værre, fortæller Niels Kr. Nielsen, formand for Hirtshals Fiskeriforening. Han har fra sit kontor udsigt over havnen.
- Der er lige kommet  to skibe ind, så det er fortsat muligt at besejle havnen, siger Niels Kr. Nielsen

De kommende  timer vil stormen  langsomt aftage i styrke over det nordlige Vendsyssel, og i eftermiddag fortventes den værste blæst at have passeret ud i Kattegat.

Flere Nyheder