Hirtshals bygger ny havnecafé

Et nyt byggeri ved jollehavnen i Hirtshals er gået i gang; en havnecafé. Caféen er det første skridt på vejen mod et nyt moderne og hyggeligt område i
af Line Dalgaard Jensen
19 dec 2018

Et nyt byggeri ved jollehavnen i Hirtshals er gået i gang; en havnecafé. Caféen er det første skridt på vejen mod et nyt moderne og hyggeligt område i havnen.

Havnecaféen vil give sine kunder en unik oplevelse i det autentiske miljø i fiskerihavnen, hvor der bliver mulighed for både indendørs- og udendørsservering. Caféen i sig selv vil have en moderne formgivning, som giver en kontrast til havnemiljøet og samtidigt kommer til at spille sammen med omgivelserne.

Bygningen vil blive opført hen over vinteren og vil efter planen stå færdig i det tidlige forår, og dermed kan Havnecaféen slå dørene op for de første gæster omkring påsken 2019.

Flere bygninger på vej
Hirtshals Havn kan allerede nu oplyse, at der i området ved Jollehavnen om kort tid følger yderligere to bygninger, som rummer toiletter, klubhus og depot.

Med de tre nye bygninger skabes et miljø, der forener moderne aktiviteter og oplevelser for borgere og turister med havneerhverv, samtidig med at alt sker i respekt for de eksisterende fiskeri- og erhvervsaktiviteter i området.

- Vi har taget beslutning om at skabe et nyt område, der binder by og havn sammen på en ny og moderne måde, hvor erhverv - både de eksisterende og fremtidens - kan leve sammen med indbyggerne i Hirtshals og de turister, der besøger Hirtshals, siger Anker Laden-Andersen, bestyrelsesformand ved Hirtshals Havn

Flere Nyheder