Hjørring inviterer til Naturmøde i Hirtshals

Hjørring Kommune går nu hælene af Bornholm og andre, der gør sig ud i folkelige sammenkomster med et politisk sigte. I maj 2016 inviterer den nordjysk
03 dec 2015

Hjørring Kommune går nu hælene af Bornholm og andre, der gør sig ud i folkelige sammenkomster med et politisk sigte. I maj 2016 inviterer den nordjyske kommune således til folkemøde om Danmarks natur. Mødet bliver lanceret under titlen "Naturmøde".

"Det bliver en folkelig, faglig og politisk event, hvor vi fejrer, forandrer og forstærker danskernes forhold til og brug af naturen. Det gør vi i en række oplevelser, debatter, uformelle samtaler og lærerige eksperimenter, hvor alle er velkomne, " skriver Hjørring kommune i en pressemeddelelse.

Naturmødet kommer til at strække sig over tre dage i maj - fra den 26. til og med den 28. maj - og det bliver afholdt i Hirtshals, hvor ikke mindst Nordsøen Oceanarium bliver et af omdrejningspunkterne.

"Det er en del af Naturmødets DNA at lade fagdisciplinerne som fx kunst, kultur, arkitektur, politik og debat smelte sammen med naturen. Samtidig er det også en del af Naturmødet at lade holdninger og divergerende natursyn mødes, " lyder opskriften for Naturmødet i følge Hjørring Kommune.

Flere Nyheder