Hvem skal være årets praktikplads?

  [caption id="attachment_14389" align="aligncenter" width="620"] Sidste år var det L347 Palermo, der var repræsenteret af Johnny Pedersen, de
16 sep 2016

 

[caption id="attachment_14389" align="aligncenter" width="620"]Sidste år var det L347 Palermo, der var repræsenteret af Johnny Pedersen, der fik titlen. Arkivfoto: René Dandanell. Sidste år var det L347 Palermo, der var repræsenteret af Johnny Pedersen, der fik titlen. Arkivfoto: René Dandanell.[/caption]

Hvem har den bedste praktikplads for fiskerilærlingene? Hvert år kårer Fiskeriets Arbejdsmiljøråd i forbindelse med overrækkelsen af Blå Bevis en praktikplads, der har gjort sig bemærket.

Det er på baggrund af indstillinger fra fiskere, lærlinge og andre med tilknytning til branchen, at Arbejdsmiljørådets bestyrelse udvælger den arbejdsplads, der skal hædres til november. Derfor opfordres du nu til at sende din indstilling til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, hvis du er på et fiskefartøj eller kender ét, hvor der er et særlig godt miljø for læring og udvikling af lærlingens kompetencer.

                                Læs om L 347 Palermo, der vandt sidste år

Betingelserne for at kunne blive indstillet som årets læreplads er, at lærepladsen har udvist særlig stor interesse i at bidrage til, at lærlingen har fået en forståelse af, hvad et godt og sikkert arbejdsmiljø er, og at de faglige kompetencer er videregivet med stor vægt lagt på arbejdsmiljø og sikkerhed, og at lærlingen er gjort bevidst om, hvad dette betyder for både sig selv og sine kollegaer.

Ligeledes vil alle øvrige positive udsagn om lærepladsen blive taget med i vurderingen.

                                 Læs om HG 333 Isafold, der vandt prisen i 2014

Den næste kåring sker 18. november 2016, samtidig med at der uddeles Blåt Bevis til nyudlærte fiskere på Fiskeriskolen i Thyborøn. Med titlen følger en gavecheck, der skal bruges til velfærd ombord på fiskefartøjet.

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd vil derfor gerne have forslag til, hvem der skal kåres som den bedste fisker-læreplads i det seneste år. Forslag skal være indsendt senest den 1. november 2016.

Man kan sende sine forslag til post@f-a.dk. Hvis man vil vide mere, kan man ringe til Fiskeriets Arbejdsmiljøråd på tlf. 75 18 05 66.

Tidligere vindere

2015 L 347 Palermo

2014 HG 333 Isafold

2013 L 757 Aaltje Postma

2012 RS 73 Annika

 

Flere Nyheder