Hvide Sande får endnu et offshorefartøj

Hvide Sande får endnu et offshore-fartøj til sin havn. Det drejer sig om ”Skoven”, der er købt til havnen af rederiet Skoven Survey Aps. Bag selskabet
19 apr 2015

Hvide Sande får endnu et offshore-fartøj til sin havn. Det drejer sig om ”Skoven”, der er købt til havnen af rederiet Skoven Survey Aps. Bag selskabet står blandt andre den tidligere skipper Preben Skoven Kristensen, der har fået hjælp og finansiel støtte til projektet fra bl.a. Hvide Sande Fiskernes Generationsskifteselskab.

Umiddelbart kan det forekomme underligt, at fiskerne skyder penge i et offshore-fartøj, men det er der faktisk en ganske god grund, fortæller formanden for Generationsskifteselskabet.

- Derved kan vi være med til bibeholde eksperterne inden for hydraulik og elektronik i Hvide Sande, hvilket også er til stor gavn for fiskerne, så fortsat også kan tage sig af fiskerne, siger advokat Mogens Jepsen til Fiskeri Tidende.

[tabs type="horizontal"][tabs_head][tab_title]Åbent Skib den 25. april[/tab_title][/tabs_head][tab]”Skoven” er på 344 bruttotons, og det er bygget i 1959 som bøjeskib i Norge. Længden er 42 meter. Skibet har gennem en årrække løse opgaver inden for offshore-sektoren.

I forbindelse med overtagelsen af skibet bliver inviteret til åbent skib i Hvide Sande den 25. april, hvor alle med interesse for et kig ombord på skibet er velkommen. [/tab][/tabs]

Flere Nyheder