Hvide Sande havn ser positivt på 2015

Det lakker mod enden for 2015, og ifølge Hvide Sande Havn har det været et godt år hele vejen rundt. Det gælder også for fiskeriet, der set fra havnen
02 dec 2015

Det lakker mod enden for 2015, og ifølge Hvide Sande Havn har det været et godt år hele vejen rundt. Det gælder også for fiskeriet, der set fra havnen har masser af positivt at berette.

- Rejefiskerne har måske ikke haft det bedste år, men både konsum og industrifiskeriet har haft en god sæson. Den gode stemning blandt fiskerne smitter af på hele havnen, siger Esben Thomey Kristensen fra Hvide Sande Service Group til Ugeposten Skjern.

Han slår fast, at fiskeriet fortsat er en meget vigtig faktor for havnen, men også for at trække turister til vestkystbyen. De mange turister ser frem til, at der er aktivitet på havnen, og det står fiskeriet blandt andet for.

- Samtidig skal vi ikke glemme, at Hvide Sande Havn faktisk er landets femte største fiskerihavn, lyder det fra Esben Thomey Kristensen.

I 2015 blev vesthavnens længde øget med 60 meter, og i 2016 bliver man også færdige med Århuskajen, der efter udvidelsen vil vokse med 120 meter til i alt 150 meter. Udvidelserne medvirker til at styrke havnen og øge mulighederne for flere aktiviteter – noget der ifølge Esben Thomey Kristensen er behov for.

- Det er et faktum, at der lige nu er kunder, vi må sige nej til på grund af manglende plads.

Flere Nyheder