ICES inviterer til videnskabelig konference i Riga

I fem dage er Radisson Blu Hotel i i Riga i Letland rammen om ICES internationale videnskabelige konference med over 600 deltagere kaldet ”The Annual
13 sep 2016

I fem dage er Radisson Blu Hotel i i Riga i Letland rammen om ICES internationale videnskabelige konference med over 600 deltagere kaldet ”The Annual Science Conference”. På konferencen deltager udover biologer og forskere også repræsentanter fra organisationer og forvaltning.

Konferencen finder sted fra den 19. september til den 23. september, og den åbnes med en forelæsning af Fritz Köster fra DTU Aqua i Danmark om processerne bag fiskebestandenes dynamik.

I løbet af de fem dages program vil den nyeste viden indenfor marin videnskab og forskning bliver lagt frem. De mange indlæg er fordelt ud over 18 temaer.
ICES generalsekretær Anne Christine Brusendorff peger på, at den årlige videnskabelige konference er et godt mødested for både nye som gamle forskere. På konferencen er der nemlig mulighed for at komme godt rundt om de mange emner, der er på dagsorden.

Også blandt deltagerne fra det arrangerende land er der tilfredshed med ICES.

”For lettiske fiskeribiologer har ICES altid været en markant platform til at sikre et godt samarbejde med forskere fra andre lande, at sikre koordination af forskningstogter, og til indsamling af data og udvikling af regionale databaser”, fortæller Georgs Kornilovs og Normunds Riektins, der begge deltager i den lettiske delegation ved ICES årlige konferencen.

Flere Nyheder