Ikke meget at komme efter i denne omgang

Mens skipper Finn Olsen fik en smule tiltrængt søvn, talte Fiskeri Tidende med Helge Carlsen, da AS 410 Sletterhage var på vej til Grenaa for at lande
26 sep 2015

Mens skipper Finn Olsen fik en smule tiltrængt søvn, talte Fiskeri Tidende med Helge Carlsen, da AS 410 Sletterhage var på vej til Grenaa for at lande den fangede jomfruhummer.

- Der har ikke været meget at komme efter i denne omgang. Hvorfor ved jeg ikke, vi har nok bare været de forkerte steder. Vi har været afsted siden mandag og har 15 kasser eller 220 kilo jomfruhummer med i lasten. Søndag var det ellers helt fint, hvor vi fangede 150 kilo, men siden mandag har vi ikke haft meget held med os. Om natten har vi slet ikke kunne fange noget, fortæller Helge Carlsen til Fiskeri Tidende.

De har ellers prøvet lidt af hvert for at se, om de kunne fange flere jomfruhummer.

- Vi har fisket på forskellige fiskepladser, vi har fisket på alle tider af døgnet, men lige lidt har det hjulpet. Det har ikke rigtigt været bid i denne omgang. Når vi kommer ind og lander vores fisk i Grenaa, har vi aftalt at holde fri. Vejret bliver ikke så godt her i aften og i nat. Men så sejler vi ud i morgen eftermiddag igen, siger Helge Carlsen.

Mængden har ikke været tilfredsstillende, men det har priserne og størrelserne til gengæld.

- I mandags fik vi 91 kroner kiloet, hvilket er meget tilfredsstillende. Men det var også nogle fine størrelser, vi landede. Ellers har prisen ligget mellem 75 og 80 kroner kiloet i snit. Nu håber vi, at vi kommer op i nærheden af prisen fra i mandags, for dem vi har med hjem i dag, er også nogle fine størrelser, siger Helge Carlsen.

Der er to mand om bord på AS 410 Sletterhage, og samarbejdet går helt fint.

- Der er Finn som skipper og så mig. Sådan har det været i halvandet år nu, og det går helt fint. Vi kan da leve af det, siger Helge Carlsen.

Flere Nyheder