Infomøde om fiskeri efter taskekrabber og konksnegle

[caption id="attachment_14181" align="aligncenter" width="620"] Nordisk Krabbe Kompagni har investeret i en ny fabrik i Lemvig. Den er fiskerne invite
06 nov 2016

[]

 

Overvejer du at fiske taskekrabber eller konksnegle? Så kan du høre mere om mulighederne i fiskeriet på et informationsmøde hos Nordisk Krabbe Kompagni fredag den 25. november 2016. Nordisk Krabbe Kompagni har investeret i en ny fabrik i Lemvig, som har haft gang i produktionen siden sommer.

- Vi har adgang til markedet, som efterspørger taskekrabber og konksnegle, og vi vil meget gerne i kontakt med flere fiskere, der kan levere taskekrabber og konksnegle til den nye fabrik. Derfor afholder vi et informationsmøde, hvor fiskerne kan se fabrikken, og danne sig et indtryk af mulighederne, fortæller Lasse Kristensen, forretningsudvikler hos Nordisk Krabbe Kompagni. Udover at fiskerne kan se fabrikken vil der også være fiskere, som vil fortælle om deres erfaringer med økonomi, fangst, opbevaring, og transport.

- Desuden vil Hvalpsund Net fortælle om tejner og andet udstyr til fiskeriet, og hvad de kan tilbyde på den front, siger Lasse Kristensen, der håber, at mange fiskere vil møde frem til informationsmødet.

- Vi vil meget gerne vise dem, at vores projekt ikke er en døgnflue, men et projekt fiskerne roligt kan satse på, siger Lasse Kristensen.

 

DAG: Fredag den 25.11.2016

TID: Kl. 10-14

STED: Nordisk Krabbe Kompagni, Havnen 70, 7620 Lemvig

Ønsker du at deltage, kan du melde dig til ved at ringe eller sende sms til Lasse Kristensen på tlf. 25716525 eller mail til lfk@jekafish.dk. Husk at oplyse navn og telefonnummer.

 

- lg

Flere Nyheder