Is og laks sælger godt

En af sommerens mest velkendte lyde i villakvarterne overalt i Danmark har været klokken fra Hjem-Is bilen. Den vil også ringe denne sommer, men sorti
22 mar 2015

En af sommerens mest velkendte lyde i villakvarterne overalt i Danmark har været klokken fra Hjem-Is bilen. Den vil også ringe denne sommer, men sortimentet vil være udvidet, så man ikke kun kan købe is, men nu også laks til grillen.

I følge Finan.dk vil lageret af is blive udvidet med laks, pizza, kyllingelår, pølser og brød, så indkøbet til sommermenuen kan finde sted ved indkørslen i stedet for henne i supermarkedet eller på torvet.

Det er de nye ejere - Nestlé overtog Hjem-Is i december 2013 - der har arbejdet med at tilpasse og udvikle forretningen, og det udvidede sortiment er det meget synlige bevis på, at der bliver arbejdet med udviklingen, så Hjem-Is bliver en sund forretning.

Udover det ændrede sortiment i bilerne, vil Hjem-Is vil i sommerperioden også opstille iskiosker ved et halvt hundrede strande, og efter sommerferien lancerer firmaet en ny netbutik, der giver kunderne adgang til varer, man ikke ellers kan finde i Hjem-Is-bilen, fortæller Finans.dk. 

Flere Nyheder