Karstensen fordobler omsætningen på tre år

Ordrebøgerne er ganske godt fyldte, og der er jævnligt nye ordrer i bogen hos Karstensens Skibsværft i Skagen. Det har ført til, at det nordjyske værf
16 jun 2017

Ordrebøgerne er ganske godt fyldte, og der er jævnligt nye ordrer i bogen hos Karstensens Skibsværft i Skagen. Det har ført til, at det nordjyske værft i løbet af tre år har fordoblet omsætningen. I 2013 lå omsætningen på knap 600 mio. kr. Sidste år, 2016, rundede omsætningen 1.163,4 mio. kr.

Det er ordrer fra både danske og udenlandske fiskerederier, der er baggrunden for fremgangen. I 2016 afleverede værftet fire nybygninger til skotske og danske kunder. Ordrebogen er pt. fyldt med 15 fiskeskibe til en samlet værdi på 2,5 mia. kr.

Ordrerne strækker sig ind i 2019, og det er blandt andet baggrunden for, at Karstensens Skibsværft i 2017 også forventer en omsætning på samme niveau.

Det er dog ikke kun nybygninger, der skæpper i kassen. Omkring en tredjedel af omsætningen kommer fra reparation af fiskefartøjer. Det er både forlængelser og reparationer af fiskefartøjer, men der arbejdes også på fragtskibe.

 

 

 

 

Flere Nyheder