Kollerup, Poulsen og Ellemann mødes i Søndervig

De politiske klinger er skarptslebet, når Simon Kollerup, Ib Poulsen og Karen Ellemann mødes med Danmarks Fiskeriforenings formand, Svend-Erik And
10 nov 2017

De politiske klinger er skarptslebet, når Simon Kollerup, Ib Poulsen og Karen Ellemann mødes med Danmarks Fiskeriforenings formand, Svend-Erik Andersen, og en stor skare af danske fiskere til den fiskeripolitiske konference i Søndervig.

Siden sidste års konference, der handlede om at udnytte fisken langt mere og dermed øge prisen i den sidste ende til fiskerne, har debatten omkring fiskeripolitikken både været hård og skarp. Den fiskeripolitiske pakke, der blev præsenteret af et flertal udenom regeringen, er nu ved at være ved vejs ende. Der er dog stadig ting i pakken, som ikke er faldet på plads. For eksempel er reglerne omkring kvotekoncentration stadig til diskussion, og måske er der inden konferencen en aftale på plads – måske ikke!

Men det er ikke kun aktuel fiskeripolitik, det kommer til at handle om. For sigtet er også lidt længere end bare i morgen. Derfor vil paneldeltagerne også blive bedt om at give deres bud på, hvordan fiskeriet ser ud om 5-10 år?

[box type="shadow" ]Tilmelding er nødvendig Hvis du vil med til årets ”Fiskeripolitiske Konference”, så skal du tilmelde dig inden den 19. november. Det sker på en til lejligheden oprettet hjemmeside, hvor du tilmelder dig. Det, du får, er deltagelse i en politisk debat, hvor du også får lejlighed til at komme til orde, ligesom du kan få de sidste nye informationer direkte fra politikerne. Derudover så er Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende værter ved en middag efter konferencen, som også er omfattet af tilbudet til dig. Gå på: www.vestjyskbank.dk/erhverv/fiskerikonference.aspx og tilmeld dig![/box]

I Søndervig

Årets Fiskerikonference foregår i år i Søndervig på ”Beach and Bowl” med start klokken 16.00. Dørene åbnes kl. 15.30, og klokken 16.00 bydes der velkommen af adm. direktør for Vestjysk Bajnk, Jan Ulsø Madsen. Derefter indledes den politiske debat med et indlæg fra fiskeriminister Karen Ellemann, hvorefter den politiske debat indledes. Debatten varer én time, og giver lejlighed til at der kan stilles spørgsmål fra salen.

Efter den politiske debat uddeles prisen ”Årets Fisker”, hvor der er indstillet en række kandiater til den hæderfulde post.

Det er Vestjysk Bank, der har stort fokus på fiskeriet, der i samarbejde med Fiskeri Tidende står bag konferencen.

 

 

 

 

Flere Nyheder