Kommissær Vella er tilfreds med omnibus-aftale

[caption id="attachment_8476" align="alignright" width="356"] Karmenu Vella, EU-Kommissionen.[/caption] EU-Kommissær Karmenu Vella er tilfreds med
30 Jan 2015

[caption id="attachment_8476" align="alignright" width="356"]Karmenu Vella, EU-Kommissionen. Karmenu Vella, EU-Kommissionen.[/caption]

EU-Kommissær Karmenu Vella er tilfreds med den aftale omnibus-forordningen som EU-Kommissionen har indgået med Europa-parlametet og Ministerrådet.

- Aftalen bringer juridisk klarhed for vores fiskersamfund. At smide fisk i havet er uøkonomisk og uholdbart. Jeg er glad for, at de nye foranstaltninger vil blive indført på en måde, der understøtter fiskerne og gør, at overgangen til de nye regler om indberetningspligten og ansvaret for opbevaring og håndtering af landet undermålsfisk er et skridt i den rigtige retning uden at øge byrden, siger Karmenu Vella i en udtalelse omkring omnibus-aftalen.

Han betegner indgåelsen af aftalen som en succes.

- Det var en vellykket tidlig test af en nyligt reformerede fælles fiskeripolitik. EU-institutionerne, medlemsstaterne, de berørte parter og fiskersamfund er alle forpligtet til at holde denne succes i gang, fortæller Karmenu Vella.

Flere Nyheder