Kommunen bakker op om investeringer i Hanstholm Havn

Hanstholm Havn har nu fået garanti fra Thisted Kommune for et lån på 24 millioner til investeringer i 2016. Midlerne skal blandt andet bruges på at ud
23 dec 2015

Hanstholm Havn har nu fået garanti fra Thisted Kommune for et lån på 24 millioner til investeringer i 2016. Midlerne skal blandt andet bruges på at uddybe et bassin, forbedre kajbelægningen og installere et nyt køleanlæg i auktionshallen - det skriver Thisted Dagblad.

Garantien kom i hus på et møde i Kommunalbestyrelsen, og det sikrer altså havnens planlagte investeringer for 2016. Investeringer som i øvrigt er vokset over det seneste halve år  - midt på året regnede havnen således "blot" med at skulle investere i modernisering og anlægsudgifter for små 10 millioner kroner i løbet af 2016.

- Det hænger sammen med, at at vi har en sund forretning. Derfor investerer vi nu mere, forklarer Martin Vestergaard, bestyrelsesformand for Hanstholm Havn, til Thisted Dagblad.

Han fortæller, at havnen har været inde i en positiv udvikling over det seneste halve år - blandt andet fordi man har formået at få "ryddet op i forretningen".

- Og så har vi været i stand til at øge omsætningen, siger formanden til Thisted Dagblad.

Flere Nyheder