Læsø Fiskeindustri kom ud af 2014 med et overskud

Det sydeuropæiske marked ser ud til at være på vej op igen, og sammenholdt med, at de gennemførte besparelser og tilpasninger i den danske del af virk
29 Apr 2015

Det sydeuropæiske marked ser ud til at være på vej op igen, og sammenholdt med, at de gennemførte besparelser og tilpasninger i den danske del af virksomheden først for alvor slår fuldt igennem i år, ser formanden for Læsø Fiskeindustri ganske positivt på udsigterne for 2015.

- Vi er på rette vej i Danmark, og selv om en høj pundkurs aktuelt presser salget fra Skotland, vil vi gerne udtrykke en forsigtig optimisme i forhold til 2015, konstaterede formand Gregers Jacobsen, da Læsø Fiskeindustri afholdt generalforsamling og fremlagde regnskabet for 2014.

Regnskabsmæssigt bød 2014 på et plus på 1,2 millioner kroner efter skat – det er bedre end forventet – og formanden kunne ligeledes påpege, at produktionen af jomfruhummer er øget fra 2013 til 2014. I 2014 stød Læsø Fiskeindustri således for en samlet produktion i Danmark og Skotland på 3.328 tons – en stigning på knap 20 procent fra 2013.

- Produktiviteten er steget væsentligt i både Danmark og Skotland, forklarede bestyrelsesformanden.

Læs mere i Fiskeri Tidende, der udkommer lørdag den 2. maj.

 

 

Flere Nyheder