Læsø Fiskeindustri realiserede rekordoverskud i Danmark

Læsø Fiskeindustri, som aftager mere end halvdelen af alle de jomfruhummere, der landes i Danmark, kom godt ud af 2015. Koncernen kom i 2015 ud med et
05 May 2016

Læsø Fiskeindustri, som aftager mere end halvdelen af alle de jomfruhummere, der landes i Danmark, kom godt ud af 2015. Koncernen kom i 2015 ud med et overskud på 4,5 mio. kroner. Koncernens overskud dækker dog over, at det danske moderselskab havde et rigtig godt år og præsterede et rekordoverskud tæt på 10 mio. kroner. Til gengæld havde det skotske datterselskab et rigtigt skidt år, hvor et plusresultat på 2 mio. kroner i 2014 blev vendt til et minus på 5 mio. kroner i 2015. På trods af at resultatet af produktionen i Peterhead således trak voldsomt ned i det samlede regnskab, som følge af en stor nedgang i de skotske landinger, så glæder ledelsen sig over resultatet, som er kommet i stand som følge af stigende priser især i anden halvdel af 2015 og en god omsætning af virksomhedens produkter.

- Vi er tilfredse med resultatet for 2015, og kan glæde os over, at de positive tendenser er fortsat i 2016, fortæller administrerende direktør Søren Larsen til Fiskeri Tidende.

LÆS MERE I FISKERI TIDENDE, der udkommer lørdag den 7. maj 

 

 

Flere Nyheder