Læsø Fiskerindustri får ny mand i chefstolen

[caption id="attachment_14356" align="aligncenter" width="620"] Læsø Fiskeindustri skifter sidst i denne måned ud på direktørposten. Foto: Ole Iversen
13 mar 2017

[]

Der er et skifte på vej i chefstolen hos Læsø Fiskeindustri, der er Danmarks største modtager af jomfruhummer med en stor eksport til især Italien. Efter mere end 25 år hos Læsø Fiskeindustri så har den administrerende direktør Søren Larsen besluttet at trække sig fra posten.

- Søren stopper på toppen. På den kommende generalforsamling vil selskabets aktionærer blive præsenteret for et meget tilfredsstillende resultat efter et 2016, hvor Læsø Fiskeindustri modtog den højeste andel af de danske jomfruhummerlandinger nogensinde. Det ser vi som en enorm tillidserklæring til Søren, hele organisationen og den daglige drift, siger bestyrelsesformand Gregers Jacobsen til Nordjyske Stiftstidende. Den nye mand i stolen behøver ikke en lang indkøringsfase, for han kender virksomheden særdeles godt. I slutningen af denne måned er det nemlig den nuværende økonomidirektør i virksomheden Svend Ole Larsen, som overtager Ansvaret.

Svend Ole Larsen kom til Læsø Fiskeindustri i 2003 og har været med i direktionen siden.

Flere Nyheder